Companii

Firma de avocatură RTPR îşi extinde echipa de parteneri prin promovare Roxanei Ionescu, specializată în Concurenţă şi M&A, şi a lui Cosmin Tilea, specializat în Banking & Finance

Firma de avocatură RTPR îşi extinde echipa de...

Autor: Roxana Rosu

12.01.2022, 15:09 135

Firma de avocatură RTPR îşi extinde echipa de parteneri prin promovare Roxanei Ionescu, specializată în Concurenţă şi M&A, şi a lui Cosmin Tilea,  specializat în Banking & Finance.

În urma acestei decizii, RTPR are o echipă formată in nouă parteneri, inclusiv Costin Tărăcilă, Victor Pădurari, Alexandru Retevoescu, Mihai Ristici, Valentin Berea, Alina Stăvaru şi Raluca Năstase.

„Competenţa, implicarea, anvergura, atitudinea şi nu în ultimul rând loialitatea merită recompensate. Atât Roxana, cât şi Cosmin şi-au început cariera în cadrul RTPR acum aproape 15, respectiv 17 ani şi au trecut prin toate nivelurile profesionale. Amploarea şi complexitatea proiectelor pe care le-au coordonat, determinarea şi asumarea ne-au convins să le propunem această promovare binemeritată. În industrie este cunoscut că în cadrul RTPR numirile de parteneri sunt oarecum rare, întrucât sunt atent cântărite şi deplin meritate. Pe de altă parte, este a doua rundă de promovări interne de parteneri în ultimii 3 ani, ceea ce dovedeşte că nivelul echipei de seniori este foarte ridicat”, a declarat Costin Tărăcilă, Managing Partner RTPR.

Roxana Ionescu s-a alăturat echipei RTPR în 2007. Este unul dintre cei mai experimentaţi avocaţi specializaţi în dreptul concurenţei din România, asistând companii locale şi internaţionale în investigaţii antitrust, proceduri de notificare a concentrărilor economice, aspecte de conformare cu legislaţia concurenţei, precum şi în proiecte de fuziuni şi achiziţii.

Ea a asistat mulţi clienţi în investigaţii ale autorităţii de concurenţă, cum ar fi MOL România, Aegon Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Administrat Privat, Tymbark Maspex, Panasonic, fiind recent implicată în investigaţii pe piaţa energiei (nu mai puţin de 3 investigaţii), a asigurărilor şi leasingului.  

Cosmin Tilea s-a alăturat echipei RTPR în 2005 şi are o experienţă foarte bogată în finanţări transfrontaliere şi mandate care implică garanţii, împrumuturi municipale, datoria publică, achiziţii publice, tranzacţii în sectorul imobiliar şi energetic. De aproape 17 ani a acordat consultanţă juridică, în peste 150 de proiecte de finanţări, băncilor şi instituţiilor financiare internaţionale, dar şi antreprenorilor şi dezvoltatorilor cu privire la tranzacţii complexe de finanţare imobiliară şi a achiziţiilor, finanţări structurate, precum şi cu privire la diverse aspecte de real estate. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO