Companii

Firma de avocatură Schoenherr o cooptează pe Adriana Stoian să conducă practica de consultanţă fiscală, în locul lui Theodor Artenie, care va prelua un rol similar într-o altă firmă

Autor: Roxana Rosu

24.02.2021, 11:12 234

Firma de avocatură Schoenherr şi Asociaţii SCA au numit-o pe Adriana Stoian, consultant fiscal cu peste 20 de ani de experienţă, în funcţia de coordonator al practicii sale de consultanţă fiscală în România, în locul lui Theodor Artenie, care şi-a anunţat decizia de a prelua un rol similar într-o altă firmă.

 Începând cu 24 februarie 2021, ea preia rolul de head of tax în cadrul firmei.

Schoenherr a pus bazele practicii de consultanţă fiscală în anul 2013, cu scopul de a le oferi clienţilor săi servicii juridice şi fiscale integrate. Consultanţa fiscală a devenit curând unul dintre domeniile importante de expertiză ale firmei în România, generând cerere atât ca parte a unor soluţii multidisciplinare, cât şi ca serviciu de sine stătător.

„Cooptarea Adrianei vine într-un moment de maturitate a practicii de consultanţă fiscală a Schoenherr. Suntem convinşi că experienţa ei remarcabilă va asigura menţinerea nivelului ridicat de calitate a serviciilor oferite de către firmă clienţilor noştri în acest domeniu. Totodată, avem încredere că, împreună cu Adriana, vom putea să explorăm noi direcţii de dezvoltare a practicii noastre specializate.‟,  a declarat Sebastian Guţiu, managing partner Schoenherr şi Asociaţii SCA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO