Companii

Firma de avocatură Stratulat Albulescu asistă Glory cu privire la investiţia în Acrelec Group, producător de soluţii digitale pentru retail prezent şi în România

SILVIU STRATULAT, managing partner

SILVIU STRATULAT, managing partner

Autor: Roxana Rosu

04.02.2020, 15:20 159

Firma de avocatură Stratulat Albulescu a acordat asistenţa juridică, în calitate de co-consultant pe probleme de drept românesc, companiei Glory Global Solutions Ltd, o filială deţinută în întregime de Glory Ltd, cu privire la investiţia sa în  compania franceză Acrelec Group SAS, lider în soluţii tehnologice adresate restaurantelor cu servire rapidă şi industriei de retail.

Glory oferă tehnologii de automatizare a numerarului şi servicii de inginerie a proceselor adresate industriilor financiare, retail, cash center şi jocuri de noroc în peste 100 de ţări. Compania are peste 10.000 de angajaţi şi mai multe centre R&D şi de producţie. 

Acrelec, unul dintre pricipalii furnizori de servicii de transformare digitală din lume, este prezentă şi în ROmânia, prin firma Acrelec Software şi oferă soluţii integrate care includ kiosk-uri, display-uri digitale, tablete cu sistem de servire, mese de gaming, drive-thru şi tehnologie mobilă.

Peste 3 milioane de oameni interacţionează zilnic cu tehnologiile dezvoltate de către grupul Acrelec.

În cadrul tranzacţiei, firma de avocatură engleză Fieldfisher a fost principalul consilier juridic al companiei Glory, în timp ce firma de avocatură Stratulat Albulescu a asistat compania cu privire la aspectele de drept românesc.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat şi Managing Associate Cristina Man.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO