Companii

Firma de avocatură Stratulat Albulescu îşi extinde practica de Drept Imobiliar prin recrutarea a doi noi avocaţi, Manuela Iuraşcu şi Irina Caragea

Firma de avocatură Stratulat Albulescu îşi extinde...

Autor: Roxana Rosu

10.11.2021, 16:17 198

Firma de avocatură Stratulat Albulescu îşi extinde practica de Drept Imobiliar prin recrutarea a doi noi avocaţi, Manuela Iuraşcu, avocat colaborator coordinator,  şi Irina Caragea, avocat collaborator.

În urma acestor noi recrutări, departamentul de Drept Imobiliar numără 9 avocaţi, fiind unul dintre cele mai mari de pe piaţa din România.

„Suntem încântaţi să le avem alături pe Manuela şi Irina. În prezent asistăm la o efervescenţă a sectorului imobiliar, care atrage din ce în ce mai mult capital global şi local - tendinţă vizibilă în întreaga regiune - şi ne aşteptăm ca în perioada următoare să vedem destul de multe tranzacţii în sectorul imobiliar pe piaţa din România. Prin urmare, experienta lor impresionantă în acest sector o completează foarte bine pe a noastră, şi reprezintă un mare atu pentru investitorii şi dezvoltatorii pe care noi îi asistăm. Împreuna vom prelua mandate complexe, de nivel înalt, care necesită atât forţă de muncă substanţială, cât şi experienţă solidă.”, a declarat Silviu Stratulat, Managing Partner în cadrul Stratulat Albulescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO