Companii

Firma de avocatură Stratulat Albulescu o cooptează pe Sofia Cozac în calitate de counsel în cadrul departamentului de Arbitraj

Firma de avocatură Stratulat Albulescu o cooptează pe...

Autor: Cristina Bellu

21.05.2021, 15:54 183

Sofia Cozac, avocat cu peste 14 ani de experienţă în Arbitraj, s-a alăturat echipei  firmei de avocatură Stratulat Albulescu  începând cu data de 15 mai 2021, după o colaborare de nouă luni în cadrul firmei de avocatură Zamfirescu Racoti Vasile & Partners.

Având o bogată experienţă în domeniul arbitrajului în construcţii şi al arbitrajului ICSID, fiind totodată specializată în arbitraje ICC şi VIAC, Sofia Cozac asistă în mod regulat clienţii cu privire la aspecte legate de diferende în construcţii, in special cu privire la contracte de antrepriză de tip FIDIC, dispute în domeniul obligaţiilor post-privatizare, precum şi litigii de contencios administrativ.

În plus, Sofia Cozac este arbitru în cadrul Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României, dar şi Preşedintele Curţii de Arbitraj Dolj.

De asemenea, Sofia Cozac este doctorand în Arbitraj Comercial Internaţional şi pregăteşte studenţi pentru participarea la Willem C. Vis Moot, o competiţie internaţională dedicată studenţior la drept, care încurajează studiul şi practica dreptului internaţional şi a arbitrajului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO