Companii

Firma de avocatură Wolf Theiss o cooptează pe Roxana Dudău în rolul de Partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii în cadrul biroului din Bucureşti

Firma de avocatură Wolf Theiss o cooptează pe Roxana...

Autor: Cristina Bellu

05.09.2022, 11:12 198

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunţă că Roxana Dudău a devenit partener şi coordonator al practicii de Real Estate & Construcţii din cadul firmei, începând cu data de 1 septembrie.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Roxana Dudău a fost Partener Asociat la Băncilă, Diaconu şi Asociaţii, firmă membră a Ernst & Young Global Ltd şi parte a reţelei globale EY Law, unde a coordonat departamentul de Real Estate al firmei şi biroul german din cadrul EY România.

Anterior, a făcut parte din echipa Noerr România timp de peste 17 ani, coordonând, de asemenea, Departamentul de Real Estate & Construcţii al Noerr în calitate de Partener Asociat.

De-a lungul carierei sale, Roxana Dudău a asistat juridic investitori străini strategici activi în domeniile retail şi construcţii, în legătură cu intrarea şi extinderea lor pe piaţa din România. De asemenea, a oferit consultanţă băncilor şi fondurilor de investiţii, precum şi investitorilor români în diverse tipuri de tranzacţii care acoperă o serie de clase de active pe piaţa românească. Ea a consiliat, de asemenea, investitori mari din sectoarele auto şi aerospaţial în ceea ce priveşte investiţiile lor greenfield în România.

Roxana Dudău deţine o diplomă de licenţă de la Universitatea "Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi (1998) şi o diplomă de Masterat de la Universitatea Constance, Germania (2003). De asemenea, a urmat studii postuniversitare la Facultatea de Litere a Universităţii Constance, Germania (2001). În 1999, a fost admisă în Baroul Iaşi, iar în 2004 în Baroul Bucureşti.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO