Companii

Firma de avocatură Wolf Theiss promovează în poziţii de Counsel doi avocaţi din cadrul biroului din Bucureşti

Firma de avocatură Wolf Theiss promovează în poziţii...

Autor: Cristina Bellu

16.11.2022, 12:28 136

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss anunţă că Adina Aurel şi Mihai Coadă au fost promovaţi în poziţii de Counsel în cadrul echipei din Bucureşti.

Adina Aurel este membră a echipei Energie & Proiecte în cadrul biroului din Bucureşti al Wolf Theiss. Cu o experienţă de peste 18 ani în domeniul juridic, Adina Aurel a fost implicată în tranzacţii importante de fuziuni şi achiziţii în domeniul energiei, precum şi în proiecte imobiliare.

Experienţa sa juridică diversă îi permite să asiste clienţii în toate etapele unei tranzacţii: de la dezvoltarea proiectelor, considerente de reglementare, consultanţă zilnică pentru companiile care activează pe piaşă şi pregătirea afacerii pentru vânzare sau efectuarea raportului de due diligence, până la negocierea contractului de achiziţie, coordonarea finalizării tranzacţiei şi integrarea operaţiunilor afacerii rezultate.

Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Adina Aurel a deţinut funcţia de director juridic al asociaţiei româneşti de energie regenerabilă RWEA.

Ea este este licenţiată în Drept şi Relaţii Internaţionale la Universitatea "Nicolae Titulescu" din Bucureşti şi este membră a Baroului Bucureşti din anul 2003.

Mihai Coadă este membru al echipei Corporate / M&A din cadrul biroului din Bucureşti al Wolf Theiss. Cu o experienţă în domeniu de peste 10 ani, timp în care a reprezentat un spectru vast de clienţi, precum firme de private equity, investitori strategici şi antreprenori, în cadrul unor tranzacţii semnificative de fuziuni şi achiziţii încheiate în România (atât de partea vânzătorilor, cât şi de partea cumpărătorilor). Mihai Coadă a asistat clienţi în implementarea a numeroase modificări corporative, inclusiv în restructurări şi reorganizări la nivel de grup.

De asemenea, a acordat consultanţă clienţilor pe diverse aspecte de reglementare financiară, precum asistenţă juridică cu privire la servicii financiare în Europa Centrală şi de Est post-Brexit şi servicii financiare transfrontaliere conform MiFID II. Anterior, Mihai Coadă a deţinut anterior funcţia de Asociat Coordonator în cadrul firmei de avocatură Kinstellar.

El este licenţiat al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi este membru al Baroului Bucureşti din anul 2012.

Fondată în 1957, Wolf Theiss este una dintre cele mai importante firme de avocatură din Europa Centrală şi de Sud-Est (CEE/SEE).

În Albania, Austria, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romînia, Serbia, Slovacia, Slovenia şi Ucraina, Wolf Theiss reprezintă companii industriale, comerciale şi de servicii locale şi internaţionale, precum şi bănci şi companii de asigurări. Combinând dreptul şi afacerile, Wolf Theiss dezvoltă soluţii complete şi constructive pe baza cunoştinţelor juridice, fiscale şi de afaceri.

 
 
 


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO