Companii

Firma de avocatură Wolf Theiss promovează trei avocaţi din cadrul biroului din Bucureşti în poziţii de Senior Associate

Cornelia Postelnicu, Alexandru Asaftei şi Andreea Tudorache

Cornelia Postelnicu, Alexandru Asaftei şi Andreea Tudorache

Autor: Cristina Bellu

05.08.2022, 09:44 536

Biroul din România al firmei regionale de avocatură Wolf Theiss i-a promovat pe Cornelia Postelnicu, din grupul de practică Corporate / M&A, Andreea Tudorache şi Alexandru Asaftei, ambii din grupul de practică Banking & Finance, în poziţiile de Senior Associate.

Cornelia Postelnicu este membră a echipei Corporate / M&A a biroului din Bucureşti al Wolf Theiss din septembrie 2019 şi este specializată în drept societar, fuziuni & achiziţii şi drept comercial, asocieri de tip joint-venture, restructurări intragrup şi insolvenţă.

De nouă ani Cornelia Postelnicu oferă consultanţă clienţilor din industrii variate cu rapoarte de due diligence şi documente tranzacţionale implicând vânzarea de active / acţiuni, precum şi cu privire la aspecte variate de reglementare. Înainte de a se alătura Wolf Theiss, Cornelia Postelnicu a colaborat cu o altă firmă internaţională de avocatură din România, unde a oferit consultanţă clienţilor în materie de drept societar, comercial şi de protecţia datelor.

Ea a fost admisă în Baroul Bucureşti in 2013.

Andreea Tudorache este specializată în aspecte juridice legate de finanţări, bănci şi pieţe de capital. Ea face parte din echipa de drept financiar-bancar din cadrul biroului din Bucureşti şi este un membru cheie al echipei regionale de pieţe de capital şi DCM (titluri de credit) a Wolf Theiss din noiembrie 2018.

Cu nouă ani de experienţă, Andreea Tudorache a oferit consultanţă juridică clienţilor pe proiecte de finanţare, tranzacţii de credite neperformante / NPL-uri, o gamă largă de aspecte de reglementare în domeniul financiar, precum şi pentru stabilirea şi actualizarea programelor de emisiune de obligaţiuni (EMTN) şi pentru emisiuni de obligaţiuni şi admiterea pe pieţe reglementate.

Andreea Tudorache deţine o diplomă de licenţă de la Facultatea de Drept, Universitatea Bucureşti, 2012 şi o diplomă de Masterat în Dreptul Afacerilor de la aceeaşi universitate, 2014.

Ea a studiat şi la Facultatea de Drept a Universităţii Erasmus din Rotterdam (Olanda). În 2013, a fost admisă în Baroul Bucureşti.

Alexandru Asaftei este specializat în domeniul bancar, financiar, al pieţelor de capital, plasamentelor private şi asigurărilor. Experienţa sa de aproape zece ani acoperă, de asemenea, aspecte legate de drept societar, fuziuni şi achiziţii întrucât a fost implicat în consilierea unor companii importante în vânzarea de NPL-uri şi achiziţii imobiliare.

În 2012, Alexandru Asaftei a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti şi şi-a continuat studiile cu un Masterat în Dreptul Afacerilor la aceeaşi universitate.

În 2012, a fost admis în Baroul Bucureşti.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO