Companii

Firma Renaissance Public Service, care produce televizoare în Chiajna: „În 2019 am asamblat 65.000 de unităţi pe lună, dar anul acesta avem o scădere de 30%“

Firma Renaissance Public Service, care produce televizoare în Chiajna: „În 2019 am asamblat 65.000 de unităţi pe lună, dar anul acesta avem o scădere de 30%“

Fabrica Renaissance Public Service dispune de patru linii de producţie. Ea nu produce doar pentru România, ci exportă în Germania, Franţa, Italia, sub diferite mărci precum NEI, Schneider, JTC, JVC, Majestic şi Polaroid.

Autor: Cristina Roşca

28.09.2020, 19:45 353

♦ Compania a avut anul trecut afaceri de 430 de milioane de lei, cu 54% mai mult ca în 2018 ♦ Renaissance Public Service asamblează televizoare sub branduri precum Schneider, Nei şi JVC ♦ O parte dintre produse rămân în România, dar o altă parte iau drumul exportului către Germania, Franţa sau Italia.

Compania Renaissance Public Service, din Chiajna, judeţul Ilfov, a produs anul trecut în medie 65.000 de televizoare pe lună, însă pandemia de Covid-19 şi-a pus amprenta şi asupra acestui business care a înregistrat o scădere de 30% a acestui indicator în 2020, conform oficialilor companiei.

Firma românească deţinută de doi antreprenori locali – Steluţa Andreea Creangă (10%) şi Eduard Comănescu Schimbinschi (90%) – este de altfel singurul producător de televizoare din România, conform datelor ZF.

„Firma Renaissance Public Service a fost înfiinţată în anul 2010 ca societate comercială cu răspundere limitată, cu capital integral privat românesc, asigurând servicii în domeniul reparaţiilor de produse electronice şi electrocasnice de larg consum“, povesteşte Andreea Creangă.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO