• Leu / EUR4.9477
  • Leu / GBP5.8325
  • Leu / USD4.6725
Companii

Firma românească Trans Sped, premiată la Dubai Edition Award 2021: Ne uităm cu încredere spre piaţa din Orientul Mijlociu. Suntem unul dintre puţinii furnizori de semnătură digitală ale căror certificate sunt recunoscute atât în Europa cât şi în SUA

Firma românească Trans Sped, premiată la Dubai Edition Award 2021: Ne uităm cu încredere spre piaţa din Orientul Mijlociu. Suntem unul dintre puţinii furnizori de semnătură digitală ale căror certificate sunt recunoscute atât în Europa cât şi în SUA
08.11.2021, 13:13 418

Compania românească Trans Sped a primit premiul pentru cele mai inovative şi eficiente soluţii de transformare digitală în cadrul Dubai Edition Award 2021 şi are planuri de extindere pe piaţa din Orientul Mijlociu, în condiţiile în care este unul dintre puţinii furnizori de semnătură digitală ale căror certificate calificate sunt recunoscute atât în Europa cât şi în SUA.

”Recunoaşterea calităţii serviciilor pe care le oferim nu poate decât să ne bucure şi să ne dea un plus de energie pentru a fi şi mai inovativi în domeniul transformării digitale. Piaţa din Orientul Mijlociu are un potenţial considerabil şi avem planuri de extindere în această zonă. Prin urmare, premiul pe care l-am obţinut este cu atât mai important pentru noi. Trans Sped este în acest moment una dintre cele mai dinamice companii de transformare digitală şi unul dintre puţinii furnizori de semnătură digitală ale cărui certificate calificate sunt recunoscute atât în Europa cât şi în Statele Unite ale Americii şi în toate ţările care recunosc legislaţia europeană şi nord-americană. Avem aşadar atuuri care ne fac să privim cu încredere spre piaţa din Orientul Mijlociu”, a declarat Camelia Ivan, CEO-ul companiei, în cadrul unei gale la care au participat oficialităţi şi reprezentanţi ai unor mari companii din Orientul Mijlociu.

Compania românească a încheiat recent un parteneriat cu Docu Sign şi a realizat mai multe integrări pentru instituţii financiar-bancare si alte companii din ţară şi din străinătate.

Trans Sped este membră a mai multor organisme de standardizare şi certificare, printre care ETSI, SAFE Identity şi Cloud Signature Consortium. Certificatele digitale emise de Trans Sped sunt incluse în Lista de Încredere a UE (EU Trusted List) şi sunt cross-certificate cu Federal Bridge of US, fiind astfel recunoscute de către instituţiile, companiile şi organismele publice sau private din SUA şi UE.

AFACERI DE LA ZERO
Principalele valute BNR - astăzi, 13:15
EUR
USD
GBP
CHF
Azi: 4.9477
Diferență: 0,0061
Ieri: 4.9474
Azi: 4.6725
Diferență: -0,8825
Ieri: 4.7141
Azi: 5.8325
Diferență: -0,1353
Ieri: 5.8404
Azi: 4.8048
Diferență: -0,4599
Ieri: 4.8270