Companii

Firmele de construcţii, după aproape un an de pandemie: Ne-am diversificat portofoliul prin implicarea în proiecte cu specific diferit, ca să contrabalansăm dificultăţile. Vom continua cu work from home, pentru că aduce reduceri de cheltuieli şi timp. Urmărim eliminarea hârtiilor de orice fel

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.01.2021, 16:01 925

Ziarul Financiar a întrebat oficialii a zece firme din construcţii din România cum a schimbat pandemia ritmul de lucru, iar răspunsurile lor creionează o nouă eră în lumea businessului.

Şi-au diversificat portofoliile, pentru a-şi securiza businessul în funcţie de fluctuaţiile din piaţă, şi-au schimbat strategiile de vânzare, exploatând mai mult online-ul, şi iau în calcul să continue cu implementarea sistemului de muncă de acasă multă vreme de acum încolo. Sunt doar câteva dintre transformările pe care le-a adus pandemia de COVID-19 în modul de a face business al companiilor din construcţii de pe piaţa locală.

Antreprenori generali din cons­truc-ţii, producători de materiale şi chiar retaileri de bricolaj spun la unison că pan­demia nu a trecut indiferentă pe lângă ele, însă cheia succesului stă în uşurinţa de adaptare la ce aduc nou timpurile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO