Companii

Flanco investeşte 1,5 milioane lei în două magazine, la Arad şi Bârlad, şi ajunge la o reţea de 160 de unităţi în 112 oraşe

 Flanco investeşte 1,5 milioane lei în două magazine,...

Autor: Roxana Rosu

26.11.2021, 11:07 153

Retailerul electro-IT Flanco continuă extinderea reţelei de magazine şi deschide două unităţi noi, la Arad şi Bârlad, după o investiţie de 1,5 milioane lei, ajungând la 160 de puncte de vânzare, situate în 112 oraşe.

Flanco a deschis vineri cel de-al doilea magazin al său din Arad, situat în Atrium Mall. Magazinul de Bârlad va fi inaugurat pe 30 noiembrie, tot într-un centru comercial, Bârlad Value Center, şi este al doilea Flanco din oraş.  

“Deschiderea de magazine în centre comerciale cu trafic ridicat, precum Atrium Mall şi Bârlad Value Center, se înscrie în strategia noastră de dezvoltare, trasată în urma reevaluării reţelei de magazine fizice de la finalul anului trecut. Cu produse pre-selectate pentru clienţi, astfel încât aceştia să găsească la raft repere de calitate şi best seller-uri, dar şi servicii de finanţare diverse şi posibilitatea de a ridica din magazin comanda online, cele două magazine aduc o experienţă omnichannel cumpărătorului, la fel ca celelalte puncte ale reţelei.”, spune Ionut Cîrstea, Retail Manager Flanco.

Compania are peste 1.500 de angajaţi şi anul trecut a înregistrat vânzări de 1,08 miliarde lei, în scădere cu 10,8%, pe fondul închiderii în perioada de lockdown a peste 70 de magazine, dar compania s-a menţinut pe profit, chiar dacă acesta a scăzut cu 44%, până la 22,3 milioane lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO