Companii

Florian Lazăr, Naturevo, distribuitor de inputuri agricole: Afacerile noastre din vânzarea produselor ecologice s-au dublat în 2021 faţă de 2020. Distribuitorul de inputuri agricole cu capital românesc a avut afaceri de peste 123,5 mil. lei în 2020, în creştere cu 7% faţă de 2019

Florian Lazăr, director tehnic la Naturevo: Trebuie să ne îndreptăm către tehnologia ecologică şi către tehnologiile curate, care ne permit ca pe viitor să nu avem probleme de mediu.

Florian Lazăr, director tehnic la Naturevo: Trebuie să ne îndreptăm către tehnologia ecologică şi către tehnologiile curate, care ne permit ca pe viitor să nu avem probleme de mediu.

Autor: Alexandra Matei

01.09.2021, 17:30 133

Compania distribuitoare de inputuri agricole Naturevo, înfiinţată de antreprenorul român Ioan Enoiu în urmă cu douăzeci de ani, a avut o pondere dublă în 2021 a produselor ecologice în vânzările totale. Astfel, după cum a spus Florian Lazăr, directorul tehnic al companiei, în cadrul unei conferinţe de presă, vânzările de produse ecologice destinate unei agriculturi sănătoase au însemnat circa 15-20% din vânzările totale.

„Ponderea produselor ecologice în vânzările Na­turevo este de circa 15-20%. E greu de spus cum a evoluat pentru că am avut fluctuaţii pe culturile ecologice. O altă preocupare a noastră a fost mereu legată de acest concept de zero reziduuri. Este un concept nou, iar ideea este că trebuie să mâncăm sănătos. Trebuie să ne îndreptăm către tehnologia ecologică şi către tehnologiile curate, care ne permit ca pe viitor să nu avem probleme de mediu. Impactul asupra mediului contează foarte mult“, a spus Florian Lazăr, director tehnic al companiei Naturevo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO