Companii

Florin Butnaru a intrat cu mixurile pentru deserturi şi pizza Lucas Bites în magazinele dm, Bebetei şi Farmacia Tei după un an de business. Florin Butnaru a investit 130.000 de euro în fabrica Lucas Bites din Năvodari, unde produce sub brandurile Lucas Bites şi Pankees

Antreprenori locali

Florin Butnaru a investit 130.000 de euro în fabrica Lucas Bites din Năvodari, unde produce sub brandurile Lucas Bites şi Pankees.

Florin Butnaru a investit 130.000 de euro în fabrica Lucas Bites din Năvodari, unde produce sub brandurile Lucas Bites şi Pankees.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

22.03.2021, 18:45 369

Lucas Bites, un brand de mixuri pentru prăjituri şi pizza fabricate în localitatea Năvodari, a ajuns în reţelele dm drogerie markt şi în grupul Tei, în aproximativ un an de la lansarea businessului.

„În acest mo­ment, suntem listaţi în aproa­pe toată re­ţea­ua de magazine dm dro­gerie markt din Ro­mâ­nia şi în tot gru­pul Tei, prin ma­ga­zinele Bebetei şi Far­maciile Tei. De ase­menea, sun­tem pre­zenţi şi în alte peste 60 de maga­zine tra­diţionale din Con­stanţa, Tulcea, Galaţi, Brăila, Bucureşti şi Focşani şi suntem în discuţii avansate cu alţi mari jucători de pe piaţa de retail din România“, spune Florin Butnaru, CEO şi fondator al afacerii Lucas Bites.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO