Companii

Florin Gheorghe, Theta Furniture & More: Ne influenţează războiul din Ucraina, aduceam diverse materii prime, dar ne reorientăm către alţi producători din Europa. Compania a finalizat construcţia fabricii din zona Ploieşti, o investiţie de 5 mil. euro

Florin Gheorghe

Florin Gheorghe

Autor: Mirabela Tiron

03.03.2022, 17:00 160

Compania Theta Furniture&More, unul din cei mai mari jucători de pe piaţa de amenajări interioare şi mobilier la comandă,  estimează pentru acest an afaceri de 14 milioane de euro, după ce investiţia în noua fabrică de mobilier a ajuns la final.

„Am finalizat construcţia fabricii noi, investiţia de 5 milioane de euro, ne-am mutat aici, iar în aprilie facem inau­gurarea. Vom deschide anul acesta un birou la Timişoara. Am bugetat afaceri de 14 milioane de euro pentru  acest an“, a de­clarat Florin Gheorghe, CEO şi acţionar al Inter­medio General Group, care operează sub brandul Theta Fur­niture.

Compania a de­marat anul trecut con­strucţia unei fabrici de producţie de mo­bilier pe comandă, în zona Ploieşti, în aria loca­lităţii Păuleşti, uni­tate care se întinde pe 5.000 de metri pătraţi. Anul trecut, an­tre­prenorul anunţa că are în plan des­chiderea unor puncte noi de lucru în Timişoara, Cluj şi Iaşi. Com­pania opera anterior o fabrică în Blejoi, judeţul Prahova, un spaţiu închi­riat, unde producea mo­bilier pe comandă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO