Companii

Florin Mureşan, director general al fabricii Miele din Braşov: Pentru 2021 avem aprobată o investiţie de 4 mil. € pentru echipamente. Demarăm şi procedurile pentru construirea unei noi hale de producţie

Florin Mureşan, director general al fabricii Miele din Braşov:

Ca şi celelalte companii din industrie şi noi lucrăm în mod suţinut pentru a avea continuitate în lanţul de aprovizionare şi încercăm să găsim soluţii de a preveni întreruperile datorate crizei globale a semiconductorilor. Până în prezent nu am fost afectaţi de această criză, dar din cauza situaţiei incerte la nivel mondial vom monitoriza îndeaprope acest aspect şi sperăm să evităm întreruperile în aria de producţie.

Florin Mureşan, director general al fabricii Miele din Braşov: Ca şi celelalte companii din industrie şi noi lucrăm în mod suţinut pentru a avea continuitate în lanţul de aprovizionare şi încercăm să găsim soluţii de a preveni întreruperile datorate crizei globale a semiconductorilor. Până în prezent nu am fost afectaţi de această criză, dar din cauza situaţiei incerte la nivel mondial vom monitoriza îndeaprope acest aspect şi sperăm să evităm întreruperile în aria de producţie.

Autor: Cristina Roşca

09.04.2021, 18:45 416

♦ Grupul german Miele, activ pe segmentul electrocasnicelor premium, are o fabrică de componente de electrocasnice la Braşov ♦ Construcţia unităţii de producţie a început la sfârşitul anului 2008, iar până în prezent investiţia totală a nemţilor la Braşov se ridică la peste 35-40 de milioane de euro, potrivit celor mai recente date ale ZF ♦ Producţia a început aici în toamna lui 2009.

Miele dezvoltă producţia de la Braşov unde reali­zea­ză subansambluri elec­tro­nice pentru electro­casnice, in­ves­tind atât în echi­pamente noi la fabrica deja existentă, cât şi în dezvoltarea unei noi hale.

„În acord cu rezultatele obţinute şi cu creş­terea cifrei de afaceri de la an la an, pen­tru 2021 avem prevăzut şi aprobat în bu­get o investiţie de 4 mil. euro pentru echi­pa­mente de producţie. Aceste echipamente vor ajuta la creşterea capacităţii de pro­ducţie din a doua parte a anului. Tot în acest an, continuând planurile de dez­vol­tare pe termen mediu şi lung ale companiei, vom demara procedurile pentru construcţia unei noi hale de producţie cu spaţii aferente de birouri, având ca termen propus de fi­nalizare sfârşitul anului 2023“, spune Florin Mureşan, director general al fabricii Miele din Braşov. El a preluat mandatul în urmă cu un an.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO