Companii

Florin Păltinuş, un antreprenor din construcţii din Vrancea, s-a extins în agricultură, cu o livadă şi un depozit de fructe. Anul acesta a făcut investiţii de 3 mil. euro din fonduri europene. Compania livrează fructe şi sucuri sub brandul deLivadă către clienţi precum Kaufland, Lidl, Profi şi Carrefour

Antreprenori locali

Pe lângă serviciile de depozitare, PIF&LMS Company se ocupă şi de procesarea sucului de mere.

Pe lângă serviciile de depozitare, PIF&LMS Company se ocupă şi de procesarea sucului de mere.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.12.2021, 16:40 274

Florin Păltinuş, un antreprenor din judeţul Vrancea care deţine o firmă de construcţii, s-a extins în 2014 şi către do­me­niul agri­cul­turii, înfiin­ţând o livadă cu o suprafaţă de 35 de hectare cultivată cu măr, cireş, cais, gutui în localitatea Precis­tanu, dar şi o unitate de depozitare şi procesare fructe cu o capacitate de depozitare de peste 2.000 de tone.

„Investiţiile totale, atât în livadă, cât şi în unitatea de depozitare şi procesare fructe, se ridică la circa 10 milioane de euro. Începând din anul 2015, până în acest moment, s-a plantat permanent până la suprafaţa de 100 de hectare. În primăvara acestui an, societatea noastră a înfiinţat alte 30 de hectare de livadă ce au fost cultivate cu măr“, spune Florin Păltinuş.

Firma pe care o deţine poartă numele PIF&LMS Company şi se află în Focşani, fiind înfiinţată în 2006. Compania numără 19 angajaţi şi a realizat în 2020 o cifră de afaceri de 30,5 milioane de lei. În construcţii, PIF&LMS Company este specia­li­zată în locuinţe individuale şi colec­tive, având un portofoliu cu 261 de apartamente construite şi 1.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO