INTERVIU

Florin Rădulescu, CEO Avi Compact: Cele mai multe aparate de aer condiţionat le vindem în sistemul bancar

Secțiune susținută de Medlife Logo

6 oct 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

- Compania estimează că cifra de afaceri va creşte cu 10% anul acesta, până la peste 7 mil. euro - Cei mai mulţi clienţi vin din sectorul bancar, industria farma şi cea a serviciilor medicale, iar pe poziţia următoare se situează segmentul hotelurilor.

„Cei mai mulţi clienţi ai noştri sunt din sistemul bancar, iar în ultima vreme au început să apară şi clienţi din industria farma şi din domeniul hotelier. Pe segmentul financiar, am colaborat cu bănci precum Bancpost, BRD, Raiffei­sen, CEC Bank“, spune Florin Rădulescu, CEO Avi Compact. În industria farma şi cea a serviciilor medicale, printre clienţii companiei se numără farmaciile Sensiblu, Punkt, Dona şi Affidea. Avi Compact furnizează instalaţii de climatizare şi către hoteluri precum Phoenicia Royal din Mamaia Nord, Bielmann din Braşov, dar şi către complexul de wellness şi relaxare Therme, din zona de nord a Bucureştiului. Pe lângă aparatele de aer condiţionat în sine, afacerile vin şi din serviciile de instalare, mentenanţă şi reviziile intermediare.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 06.10.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
ceo
, sistem bancar
, aer conditionat
, vanzare
, clienti
, industria farma
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide