Companii

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Investim 4 mil. euro în centre de imagistică, RMN, CT. Peste 1,3 milioane de pacienţi au trecut pragul Medicover în 2020

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Sunt din ce în ce mai mulţi clienţi corporate care necesită suport în zona de abonamente, pe prevenţie, pe suport psihologic, consiliere.

Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România: Sunt din ce în ce mai mulţi clienţi corporate care necesită suport în zona de abonamente, pe prevenţie, pe suport psihologic, consiliere.

Autor: Georgiana Mihalache

07.09.2021, 19:15 204

♦ Oraşele de pe lista Medicover pentru dezvoltarea imagisticii medicale sunt Iaşi, Craiova, Constanţa şi Bucureşti, acolo unde operatorul medical are prezenţă deja.

Suedezii de la Medicover, al treilea cel mai mare jucător privat din piaţa medicală locală, au în plan investiţii de 4 mil. euro în centre de ima­gistică în patru oraşe mari din ţară - Iaşi, Constanţa, Craiova şi Bucureşti.

Investiţia va presupune deschi­derea unor centre cu aparatură de rezonanţă magnetică nucleară (RMN), computer tomograf (CT), investigaţii pentru care în prezent, cu bilet de trimitere, pacienţii aşteaptă şi două luni pentru a beneficia de serviciul medical. Principala cauză este însă lipsa personalului specializat din centrele de imagistică, spune într-un interviu pentru ZF medicul Florinela Cîrstina, CEO al Medicover România.

„Avem un proiect de imagistică în ţară, vom deschide trei centre de imagistică în Iaşi, Constanţa şi Craiova până la sfârşitul anului 2021, începutul lui 2022 în locaţiile în care în acest moment avem footprint şi sperăm să dezvoltăm mai mult în viitor.  Accesul este dificil, şi noi lucrăm cu liste de aşteptare. Este loc de creştere, de aceea şi venim în întâmpinarea abonaţilor noştri şi a cetăţenilor din zonele respective. Nu tehnica este cea care cauzează această perioadă de aşteptare, cât lipsa personalului specializat, care văd că se rezolvă, se scot din ce în ce mai multe posturi pentru rezidenţiat şi pentru specialişti“, a spus Florinela Cîrstina.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO