Companii

Fondatorii Autonom au intrat în acţionariatul grupului de restaurante Kane în urma unei infuzii de capital de 1,8 mil. lei, bani ce vor fi folosiţi pentru dezvoltare

Kané s-a dezvoltat pe plan local ca un grup umbrelă, ce a reunit concepte diferite şi sub branduri diverse

Kané s-a dezvoltat pe plan local ca un grup umbrelă, ce a reunit concepte diferite şi sub branduri diverse

Autor: Cristina Roşca

12.05.2022, 00:05 463

♦ Compania activă pe piaţa HoReCa şi care deţine în portofoliu localuri precum cafeneaua M60, restaurantul Kané şi pizzeria Mamizza este evaluată astfel la 20 mil. lei ca urmare a acestei runde de finanţare.

Autonom Ventures, divizia de investiţii a grupului Autonom, cunoscut în special ca furnizor integrat de servicii de mobilitate, a intrat în acţionariatul grupului de restaurante Kané în urma unei infuzii de capital de 1,8 mil. lei.

„Ne bucurăm că avem ocazia să sprijinim şi să accelerăm dezvoltarea Grupului Kané, printr-o nouă rundă de investiţii. Atunci când luăm decizia de a investi, căutăm afa­ceri ambiţioase, inovatoare şi conduse cum trebuie, dar ne uităm şi după câteva criterii esenţiale, precum alinierea la nivel de valori, competenţă şi principii de business“, a de­clarat Dan Ştefan, cofondator al grupului Au­tonom alături de fratele său Marius Ştefan.

Grupul activ în HoReCa va folosi această infuzie de capital pentru a continua dezvoltarea în România. Astăzi, Kané are în portofoliu mai multe concepte, respectiv restaurantul de fine dining Kané - New Romanian Cuisine, cafeneaua M60 Specialty Coffee, pizzeria Mamizza - Mother of Pizza, piaţa în aer liber Mercato Kultur şi platforma Localnicii, unde sunt reunite mai multe afaceri româneşti din diferite segmente ale pieţei FMCG, de regulă producători artizanali.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO