Companii

Fondul chinez de investiţii CEE Equity Partners a semnat un cec de 60 mil. euro în tranzacţia cu Brise Group

Fondul chinez de investiţii CEE Equity Partners a semnat...

Autor: Florentina Niţu

30.07.2019, 07:20 2894

Fondul chinez de investiţii CEE Equity Partners a efectuat plata către Brise Group, unul dintre cele mai mari grupuri din agrobusiness din România, în cadrul tranzacţiei anunţate în luna aprilie, pentru modernizarea şi dezvoltarea silozurilor de cereale ale grupului românesc.

O parte din sumă (25 de milioane de euro) merg către noua firmă înfiinţată de Brise în parteneriat cu CEE Equity Partners, iar cealaltă parte de 35 mil. euro a fost acordată pentru investiţiile vizate.  

Fondul va investi 60 de milioane în modernizarea, integrarea, dezvoltarea şi construcţia unor hub-uri logistice şi silozuri de cereale uşor accesibile pe întreg teritoriul României, potrivit datelor publicate pe site-ul CEE Equity Partners. CEE Equity Partners este un fond de investiţii cu capital privat şi a fost înfiinţat ca urmare a unei iniţiative a guvernului chinez de a sprijini dezvoltarea Europei Centrale şi de Est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO