Companii

Fondul de investiţii Black Sea Fund I preia pachetul majoritar de acţiuni la clinicile de radiologie şi tehnică dentară DigiRay, companie fondată în 2008 de către Cristian Pop la Zalău

Fondul de investiţii Black Sea Fund I preia pachetul...

Autor: Roxana Rosu

08.12.2020, 14:54 1287

Black Sea Fund I, un fond de investitii cu un capital de peste 43 milioane euro, preia pachetul majoritar de acţiuni la clinicile de radiologie şi tehnică dentară DigiRay, companie fondată în 2008 de către Cristian Pop la Zalău.

Valoarea achiziţiei nu a fost dezvaluită, dar fondul precizează că aceasta este a doua tranzacţie pentru Black Sea Fund, care investeşte între 4 şi 8 milioane euro în companii mici şi mijlocii româneşti cu potenţial de creştere şi expansiune la nivel internaţional. La finalul acestui an, DigiRay (Clinica Dentară SRL) are 11 locatii în 6 orase, urmând sa deschidă prima locatie din Bucureşti.

Clinica Dentară SRL Zalău, firma care operează brandul DigiRay, a raportat în 2019 afaceri de 7,8 milioane lei, faţă de 5,4 milioane lei în 2018, şi un profit net de 2,16 milioane lei, având un număr de 46 de angajaţi, arată datele Ministerului de Finanţe. 

„Datorita aparaturii moderne cu care sunt dotate toate centrele noastre de radiologie, reusim sa protejam sanatatea pacientilor nostri, realizand radiografii de maxima claritate cu o expunere minima la radiatii.  Aditional, functionand ca un One Stop Scanning Shop in imagistica si tehnica dentara digitala, DigiRay este un real partener pentru medicii dentisti, punand la dispozitia acestora radiografii, prelucrari precise ale imaginilor, analize digitale, scanari intraorale, ghiduri chirurgicale, alignere ortodontice si lucrari protetice”, a declarat Cristian Pop, CEO şi actionar DigiRay.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO