Companii

Fondul de investiţii Mid Europa Partners şi-a deschis birou la Bucureşti, semn că îşi concentrează atenţia pe piaţa românească

Fondul de investiţii Mid Europa Partners şi-a deschis birou la Bucureşti, semn că îşi concentrează atenţia pe piaţa românească

Berke Biricik a fost vice-preşedinte al diviziei de consumer retail în cadrul Goldman Sachs la Londra. A lucrat şi pentru compania de audit PwC şi pentru divizia de investment banking a UniCredit la Istanbul.

Autor: Cristina Roşca

25.07.2019, 22:28 246

Biroul de la Bucureşti este condus de executivul turc Berke Biricik din poziţia de principal. El a condus anterior biroul din Istanbul al Mid Europa Partners.

Mid Europa Partners, unul dintre cele mai active fonduri de investiţii de pe plan local în ultimii ani, şi-a deschis recent birou la Bucureşti, acesta fiind încă un semn că se uită cu atenţie la investiţii în România. Din datele ZF, mutarea vine într-o perioadă în care fondul îşi reduce activitatea în Turcia, o piaţă unde situaţia geopolitică a pus pe gânduri mai mulţi investitori.

Pentru aceştia, fie că e vorba de investitori financiari, fie că e vorba de strategici, România este văzută ca o ţară sigură, cu un parcurs eco­nomic bun în ultimii ani şi cu estimare de creş­tere - deşi mai temperată - în anii ce vor urma.

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO