Companii

Fondul Globalworth, cel mai mare proprietar de birouri, anunţă un plan de investiţii de 150 milioane de euro. „Analizăm piaţa spaţiilor industriale din jurul Bucureştiului.“

Autor: Bogdan Alecu

21.05.2018, 00:07 5050

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, are în plan investiţii de 150 mil. euro pe piaţa locală şi ia în calcul noi achiziţii de birouri, construcţia a două noi proiecte în Bucureşti şi se uită inclusiv la piaţa de spaţii logistice şi industriale.

„În România vom investi anul acesta circa 150 mil. euro în 4-5 proiecte. În prezent extindem parcul industrial din Timişoara şi vom demara construcţia a două noi proiecte de birouri în zona Barbu Văcărescu. Cel mai probabil construcţia va demara în cel de-al treilea trimestru al acestui an. De asemenea, analizăm piaţa spaţiilor industriale din jurul Bucureştiului“, a spus Dimitris Raptis, deputy CEO şi Chief Investment Officer Globalworth.

În ultimul an în România Globalworth s-a concentrat pe dezvoltarea de noi proiecte, precum Globalworth Campus în Pipera, unde tocmai s-a mutat Amazon, proiectul Renault Bucharest Connected în zona Preciziei pentru Grupul Renault şi a anunţat că va construi proiectele Globalworth Square şi a patra clădire din proiectul Green Court din zona Barbu Văcărescu. De partea cealaltă, compania fondată şi condusă de Ioannis Papalekas s-a concentrat pe achiziţii de proiecte de birouri gata construite şi închiriate în Polonia.

„În prezent, în România am găsit multe oportunităţi pentru a creşte veniturile în dezvoltare“.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO