Companii

Fondul de investiţii Morphosis Capital face a treia tranzacţie din 2021 şi preia pachetul majoritar în cadrul Stay Fit Gym cu intenţia de a extinde compania la nivel naţional. Piaţa de fitness din România are o valoare estimată la 250 mil. euro şi are potenţial să se dubleze

Fondul de investiţii Morphosis Capital face a treia...

Autor: Cristina Roşca

16.12.2021, 00:05 114

Stay Fit Gym este al doilea lanţ de săli de fitness din România, operând şapte centre de sport pe o piaţă foarte fragmentată.

Fondul de private equity Morphosis Capital, ale cărui baze au fost puse de patru executivi români, a preluat pachetul majoritar în cadrul Stay Fit Gym, o companie activă pe piaţa sălilor de fitness.

Pentru Morphosis Capital aceasta este a treia tranzacţie din 2021 după ce a preluat acţiuni în cadrul Cronos Med (medicină estetică) şi EMI (producţie). Fondul ajunge astfel la şase companii în portofoliu, având totodată şi DocProcess (IT), Medima Health (sănătate) şi Dr. Leahu Dental Clinics (stomatologie).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO