Companii

Ford nu prelungeşte contractele pentru 200 de angajaţi recrutaţi pe o perioadă limitată. Americanii au ajuns la peste 6.600 de angajaţi la Craiova la începutul acestui an după o amplă campanie de recrutare în 2019

La nivel local circa 60.000 de salariaţi din industria auto sunt în continuare în şomaj tehnic din totalul de 240.000

La nivel local circa 60.000 de salariaţi din industria auto sunt în continuare în şomaj tehnic din totalul de 240.000

Autor: Bogdan Alecu

02.07.2020, 00:07 574

Ford România nu va prelungi contractele de muncă încheiate pe o perioadă limitată de timp, în contextul în care piaţa auto de la nivel european continuă să se contracte din cauza pandemiei de coronavirus.

„Compania noastră revizuieşte cons­tant nevoile de angajare pe baza cererii pieţei şi a eficienţei procesului de producţie. Având în vedere situaţia actuală a indus­triei în care operăm, confirmăm faptul că o parte dintre contractele individuale de muncă pe perioadă determinată ale unor angajaţi de la fabrica Ford de la Craiova nu vor fi prelungite. Din raţiuni de confi­denţialitate, nu putem furniza informaţii suplimentare“, au spus oficialii Ford România.

Americanii au ajuns la peste 6.600 de angajaţi la Craiova la începutul acestui an, după ce în 2019 au derulat o amplă cam­panie de recrutare prin care au angajat 1.700 de oameni.  Potrivit datelor din piaţă, contractele a 200 de angajaţi nu vor fi prelungite odată ce au ajuns la final.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO