Companii

Forsev, producător de piese metalice pentru maşini aflat în reorganizare, caută un cumpărător pentru fabrica de 3,4 mil. euro din Mehedinţi

Forsev, producător de piese metalice pentru maşini...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.06.2019, 00:05 577

CITR: Până în prezent şi-au manifestat interesul pentru achiziţionarea activului aproximativ zece companii şi fonduri de investiţii din România şi din mai multe state europene.

Producătorul de piese metalice Forsev caută un cumpărător pentru fabrica din Drobeta-Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, ca parte a procesului de reorganizare financiară a companiei. Hala de producţie este evaluată la 3,4 milioane de euro.

„Fabrica este perfect funcţională şi are o capacitate de producţie de aproximativ 700 de tone pe lună. Compania deţine echipamente şi utilaje care permit fabricarea unei game largi de produse din oţel carbon, oţel aliat, oţel inoxidabil, aluminiu şi alte metale neferoase”, spun reprezentanţii CITR, administratorul judiciar al companiei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO