Companii

Forţă, viteză şi profit: Doi români au pariat 80.000 de euro pe cel mai popular trend în fitness din lume descris ca un cult care atrage ca un magnet. “A devenit un fenomen pentru că obţii rezultate”

Forţă, viteză şi profit: Doi români au pariat 80.000...

Autor: Georgiana Călin

21.05.2017, 18:41 2416

Florin Darie şi Vlad Lecca, antreprenori cu experienţă în horeca, s-au cunoscut în urmă cu doi ani într-o sală de sport crossfit. Experienţa trăită şi oportunităţile prevăzute pe acestă nişă i-au determinat să parieze 80.000 de euro pe conceptul CrossFit, cea mai populară modalitate de antrenament din America.

Au deschis o astfel de sală, CrossFit Nord BVS, care a depăşit deja suta de abonaţi, iar antreprenorii plănuiesc să mai deschidă una în curând şi să multiplice modelul în toată ţara.

”CrossFit este o metodă de antrenament care încorporează toate mişcările de fitness într-un «coş», peste care s-au adăugat exerciţii de haltere şi mişcări de gimnastică. În fiecare zi se extrage altceva din coş, niciodată aceleaşi exerciţii, niciodată monoton, totul într-un timp foarte condensat“, explică în câteva cuvinte Vlad Lecca, unul dintre fondatorii CrossFit Nord BVS.

Această metodă de antrenament este marcă înregistrată la nivel mondial şi poate fi practicată doar în săli autorizate; a fost creată de americanul Greg Glassman, iniţial pentru militari şi oameni a căror meserie implică o condiţie fizică foarte bună.

Citiţi continuarea în revista Business Magazin

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO