Companii

Forza Rossa livreaza maine cel mai scump Ferrari din Romania

Forza Rossa livreaza maine cel mai scump Ferrari din Romania

Pretul modelului Scaglietti 612 "One to One" porneste de la 225.000 de euro fara TVA, configurarea realizandu-se direct la uzina Ferrari din Maranello

28.07.2008, 18:56 102

Forza Rossa, importatorul Ferrari pe piata locala, va livra la inceputul acestei saptamani primul model Scaglietti 612 "One to One", in editie limitata. Pretul modelului porneste de la 225.000 de euro fara TVA, in conditiile in care gama Scaglietti 612 are un pret de pornire de 197.000 de euro, acesta fiind cel mai scump model Ferrari aflat in fabricatie.
Configurarea editiei limitate se realizeaza direct la uzina Ferrari din Maranello, si nu la showroom.
"Modelul Scaglietti 612 "One to One" a fost comandat in luna octombrie a anului trecut si va fi livrat clientului in cursul saptamanii viitoare", a declarat Ioana Florescu, marketing manager in cadrul Forza Rossa.
Pana in prezent importatorul Ferrari a livrat pe piata locala 15 automobile, de la demararea activitatii in primavara anului trecut, in timp ce numarul comenzilor depaseste 30 de unitati.
Incepand cu aceasta luna Forza Rossa a demarat si activitatea de comercializare a modelelor Ferrari second-hand. "Initial se dorea ca vanzarile masinilor second-hand sa fie sustinute de serviciul de buy-back al modelelor Ferrari, dar datorita cererii ridicate am luat decizia de a importa masini la mana a doua din Europa de Vest", a subliniat Florescu.
Forza Rossa si-a inceput activitatea de importator Ferrari in luna aprilie a anului trecut, in timp ce inaugurarea primului showroom a avut loc in luna mai a acestui an, in prezenta lui Luca di Montezemolo, presedintele Ferrari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO