Companii

Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin România: Piaţa de bricolaj a crescut cu 10% în primele opt luni

Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

25.09.2019, 07:18 658

Retailerul francez de bricolaj Leroy Merlin, cu 17 magazine în România, va deschide următorul punct de desfacere în Bucureşti, în aprilie 2020, pe bulevardul Theodor Pallady.

„Piaţa (de bricolaj – n. red.) este bună, clienţii sunt tot mai dornici de soluţii moderne pentru casele lor“, spune Frédéric Lamy, director general al Leroy Merlin România.

Anul trecut, vânzările Leroy Merlin în România s-au apropiat de două miliarde de lei, spune şeful operaţiunilor locale, rezultatele aferente anului 2018 nefiind încă publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

„În 2019 depăşim două miliarde de lei afaceri. Busi­nessul nostru creşte de două ori mai repede decât piaţa. Piaţa de bricolaj, în primele opt luni din 2019, a evoluat bine, înregistrând o creştere de circa 10%“.

Magazinele Leroy Merlin se află în oraşe cu peste 100.000 de locuitori şi au în total 2.500 de angajaţi, cu o medie între 100 şi 200 de angajaţi per magazin.

Piaţa locală de bricolaj are o valoare de aproape 4 mld. euro anual. Lider este businessul antreprenorial Dedeman.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO