Companii

Francesco Curcio, Pinum: În 2020 au început să fie foarte căutate produsele „Made in Romania“. Pentru anul 2019, compania, care deţine o fabrică în Pipera, a înregistrat o cifră de afaceri de 14,3 milioane de euro.

Francesco Curcio, Pinum: În 2020 au început să fie...

Autor: Bogdan Alecu

09.09.2020, 16:55 298

Pandemia a pus presiune pe sto­curile de materiale de con­strucţii, pe măsură ce dezvoltatorii care aveau deja blocuri în con­struc­ţie cu apartamente deja re­zer­vate au continuat construcţia, inclusiv în pandemie. În acest con­text, aceştia s-au reorientat către produsele româneşti, având în vedere că Spania şi Italia, principalele pieţe de pe care cei mai mulţi importă, s-au confruntat cu probleme de livrare din cauza pandemiei.

„În prima parte din anul 2020 am avut parte de o creştere a volumului de comenzi însă cu venirea pandemiei de coronavirus am întâmpinat probleme cu furnizorii de materiale. Din cauza acestui aspect am fost nevoiţi să oprim producţia pe anumite secţiuni din fabrică. Totuşi acest aspect nu ne-a afectat deoarece am avut un stoc mare de produse şi am putut onora toate comenzile, în special cele ale dezvoltatorilor imo­biliari, deoarece după cum ştim acest domeniu nu a fost foarte afectat de această pan­de­mie. Au început să fie foarte cău­tate produsele Made in Ro­mania“, a spus Francesco Curcio, di­rectorul general executiv al Pinum Doors & Windows.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO