Companii

Francezii de la Accor o numesc pe Raluca Mihăescu la conducerea hotelului ibis Politehnica din Capitală, care se deschide în toamnă

Francezii de la Accor o numesc pe Raluca Mihăescu la...

Autor: Cristina Bellu

21.07.2020, 11:14 249

Grupul francez din domeniul hotelier Accor, prezent cu nouă hoteluri în România, anunţă numirea Ralucăi Mihăescu în poziţia de director general al ibis Bucharest Politehnica, unitate ce urmează să fie inaugurată în toamna acestui an.

“Piaţa hotelieră din România rămâne promiţătoare şi nu încetineşte ritmul creşterii, cu numeroase hoteluri noi ce se deschid anul acesta”, spune Raluca Mihăescu, care, începând cu 2018, a deţinut funcţia de director general la hotelului ibis Palatul Parlamentului.

Parcursul Ralucăi Mihăescu în cadrul grupului Accor acoperă o perioadă de peste 16 ani, potrivit datelor transmise de reprezentanţii companiei.

Astfel, începând cu 2004, Raluca Mihăescu a activat ca director de vânzări şi marketing pentru ibis Gara de Nord. Un an mai târziu a preluat ibis Palatul Parlamentului şi ibis Constanţa, iar în 2009, ibis Sibiu. Câţiva ani mai târziu, în 2017, a ocupat funcţia de director general interimar pentru Mercure Bucharest City Center, înainte de a administra ibis Palatul Parlamentului până la finalul lunii iunie 2020.

Hotelul situat în zona Politehnica din Capitală are o capacitate de 160 de camere, facilităţi de conferinţe, restaurant, bar, precum şi parcare proprie. Inaugurarea construcţiei este prevăzută pentru T4/2020 şi reprezintă una dintre cele şapte deschideri pe care Accor le prevede în România din acest an, alături de alte zece proiecte care vor veni pe piaţă până în 2023.

Grupul are în plan să ajungă la 50 de unităţi pe plan local în următorii cinci ani. Doar pentru 2020, inves­tiţiile totale ale par­tenerilor Accor în România depă­şesc 60 de milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO