Companii

Francezii de la Faurecia caută 100 de oameni pentru fabrica de tapiţerii auto de lângă Râmnicu Vâlcea

Fabrica Faurecia din Budeşti (o localitate de lângă Râmnicu Vâlcea) are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault.

Fabrica Faurecia din Budeşti (o localitate de lângă Râmnicu Vâlcea) are o suprafaţă totală de 12.000 mp şi furnizează tapiţerie scaune auto pentru PSA şi Renault.

Autor: Laurentiu Cotu

09.08.2016, 00:06 1037

Producătorul francez de componente auto Faurecia, un gigant cu peste 100.000 de sala­riaţi şi afaceri anuale de circa 21 mld. euro, re­cru­tează în prezent peste 100 de oameni pentru fa­bri­ca de componente auto deschisă în prima ju­mă­tate a anului în localitatea Budeşti, la şase kilo­metri de municipiul Râmnicu Vâlcea, potrivit infor­maţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Jude­ţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Vâlcea.

Compania are disponibile 16 locuri de muncă pen­tru operatori confecţioneri industriali, cu o ve­chi­me în domeniu de minim 6 luni şi studii medii (încadrarea în mun­că fiind pe durată deter­mi­nată de 6 luni), 87 de locuri de mun­că pen­tru muncitori necali­fi­caţi în confecţii, cu studii medii şi 5 şefi de formaţie, cu o vechi­me în domeniu de minimum 3 ani, stu­dii su­perioare şi experienţă în co­or­do­nare. Faurecia produce lân­gă Râmnicu Vâlcea tapiţerii auto pen­tru mai multe companii din do­meniul construcţiilor de maşini.

„Producţia a fost demarată în urmă cu trei luni, iar în prezent fabrica Faurecia din localitatea noastră a ajuns la aproximativ 1.200 de angajaţi. Din câte ştiu, compania vrea să mai angajeze în perioada următoare încă 600 de oameni pentru noua unitate de producţie“, a declarat pentru ZF Transilvania Mirea Gheorghe, viceprimarul comunei Budeşti, unde în prezent locuiesc în jur de 7.000 de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO