Companii

Francezii de la Lactalis închid fabrica de brânză LaDorna din judeţul Constanţa şi mută producţia în Suceava

Lactalis va muta producţia de brânzeturi în fabrica Rarăul, preluată odată cu grupul Albalact acum aproape doi ani

Lactalis va muta producţia de brânzeturi în fabrica Rarăul, preluată odată cu grupul Albalact acum aproape doi ani

Autor: Cristina Roşca

18.12.2017, 00:07 1614
♦ Gigantul francez Lactalis va muta producţia din localitatea Kogălniceanu, judeţul Constanţa, în localitatea Câmpulung Moldovenesc din judeţul Suceava. Mai exact, activitatea se mută din fabrica preluată în 2008 odată cu grupul LaDorna în fabrica Rarăul preluată odată cu grupul Albalact acum aproape doi ani ♦ Aceasta este prima mutare de restructurare făcută de Lactalis după preluarea Albalact şi Covalact în ultimii doi ani ♦ „Decizia de închidere a liniei a venit după epuizarea tuturor încercărilor de rentabilizare a producţiei în fabrica din Kogălniceanu“, spun reprezentanţii companiei.

 

Gigantul francez Lactalis, liderul pieţei locale de lactate după ce a cumpărat în ultimul deceniu trei jucători majori - LaDorna, Albalact şi Covalact -, va închide fabrica de brânză President din Kogălniceanu.

„Decizia de închidere a liniei a venit după epuizarea tuturor încercărilor de rentabilizare a producţiei în fabrica din Kogălniceanu. Întregul proces va fi finalizat la sfârşitul lunii februarie 2018 şi se desfăşoară în strictă conformitate cu legile statului român. Această decizie nu afectează alte unităţi de business pe care Grupul Lactalis le are în România“, au transmis pentru ZF reprezentanţii Lactalis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO