Companii

Francezii de la Lagardère Travel Retail au investit 70.000 de euro într-un business lounge în aeroportul din Sibiu, primul astfel de concept al grupului pe piaţa locală

Salonul de business va fi deschis pe 1 marte, în zona de Plecări Externe a Aeroportului Internaţional Sibiu, odată cu încă o cafenea So!Coffee.

Salonul de business va fi deschis pe 1 marte, în zona de Plecări Externe a Aeroportului Internaţional Sibiu, odată cu încă o cafenea So!Coffee.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

17.02.2022, 14:27 346

Compania Lagardère Travel Retail, parte din grupul francez Lagardère, activă în domeniul retailului adresat călătorilor, a investit circa 70.000 de euro într-un business lounge în aeroportul din Sibiu. Salonul de business va fi deschis pe 1 marte, în zona de Plecări Externe a Aeroportului Internaţional Sibiu, odată cu încă o cafenea So!Coffee.

„Lagardère Travel Retail, prin dezvoltarea acestui parteneriat, răspunde aşteptărilor reprezentanţilor mediului de afaceri, puternic dezvoltat la nivel local, şi va contribui la îmbunătăţirea experienţei de călătorie de la Sibiu”, spune Marius Ioan Gîrdea, directorul general al Aeroportului Internaţional Sibiu.

La Sibiu, Lagardère Travel Retail este prezentă din 2006, prin Inmedio, operând în prezent patru unităţi So!Coffee şi şapte magazine Inmedio, dintre care două în sistem de franciză, situate în malluri şi galerii comerciale.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO