Companii

Frank Reul, Accor: Obiectivul nostru este să ajungem la o reţea de 50 de hoteluri în România până în 2025

Frank Reul, head of development pentru Europa de Est în cadrul grupului Accor

Frank Reul, head of development pentru Europa de Est în cadrul grupului Accor

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.07.2020, 07:00 508

Grupul francez din domeniul hotelier Accor, prezent cu nouă hoteluri în România, are în plan să ajungă la 50 de unităţi pe plan local în următorii cinci ani. Doar pentru 2020, investiţiile totale ale parte­ne­rilor Accor în România de­păşesc 60 de milioane de euro.

„Obiectivul Accor este să ajungă la o reţea de 50 de hoteluri în Ro­mânia până în 2025, formată atât din con­strucţii noi, con­ver­sii, cât şi renovări de hoteluri exis­tente. În ur­mătorii doi-trei ani, gru­pul Accor a securizat un plan de dezvoltare solid în România, cu zece proprie­tăţi viitoa­re, totalizând 1.344 de camere“, spune Frank Reul, head of development pentru Europa de Est în cadrul grupului Accor.

În prezent, reţeaua Accor din Ro­mânia numără nouă hoteluri, am­pla­sate în Bucureşti, Sibiu, Sighişoara şi Arad, totalizând un portofoliu de 1.130 de camere. Hotelurile operează sub brandurile Pullman, Novotel, Mercure şi ibis Styles. În 2019, rata de ocupare a tuturor acestor hoteluri a fost de 76%, iar cifra de afaceri totală a fost de 170 de milioane de lei, cu 11% mai mult faţă de anul precedent.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO