Companii

Fraţii Cristescu, ce deţin Bega Grup, au investit 10 mil. euro într-un hotel ibis de 200 de camere în Timişoara

Situat pe Strada Circumvalaţiunii 8-10A, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timişoarei, hotelul are 200 de camere.

Situat pe Strada Circumvalaţiunii 8-10A, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timişoarei, hotelul are 200 de camere.

Autor: Cristina Roşca

12.03.2021, 00:05 1508

Hotelul ibis Timişoara City Center, ce numără 200 de ca­mere, a fost deschis pentru public la începutul lunii mar­tie. Situat pe Strada Circumvalaţiunii 8-10A, la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de centrul istoric al Timişoarei, hotelul a necesitat investiţii de 10 mil. euro. El este deţinut de Bega Grup, business controlat de fraţii Cristescu, ce au mai multe afaceri pe plan local în retail şi HoReCa, dar nu numai. Construcţia a durat doi ani, iar apoi unitatea de cazare a fost afiliată la ibis, brand al grupului Accor.

„Ibis Timişoara City Center este una din investiţiile pe care le-am făcut cu certitudinea că ne va oferi o bună rentabilitate pe termen lung. Este şi o dovadă de încredere în potenţialul turistic al oraşului Timişoara. Suntem convinşi că, odată cu titlul de Capitală Culturală Europeană în 2023, oraşul nostru va deveni o destinaţie turistică recunoscută în ţară şi în străinătate (...)“ a declarat Emil Cristescu, vicepreşedinte al Bega Grup. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO