Companii

Fraţii Cristescu clasifică hotelul Timişoara la 5 stele şi investesc în el încă 9 mil. euro

 Fraţii Cristescu clasifică hotelul Timişoara la 5 stele şi investesc în el încă 9 mil. euro

Autor: Liviu Iancu

23.01.2011, 23:48 99

Fraţii Marius şi Emil Cristescu vor deschide în luna aprilie 80de camere noi la hotelul Timişoara, ridicând totodată gradul deconfort la 5 stele după investiţii de circa 10 milioane de euro, şiurmează să aloce alte 9 milioane de euro pentru o parcaresubterană, spa şi un centru de conferinţe. "Estimăm pentru acest ano creştere a cifrei de afaceri cu 30% datorită faptului că vomdeschide 80 de noi camere la hotelul Timişoara din Timişoara.

Deschiderea va avea loc cel mai târziu pe 15 aprilie, cândclasificarea va trece de la patru la cinci stele. Modernizareaîntregului ansamblu ne-a costat aproximativ 10 milioane de euro", adeclarat Marius Cristescu (foto), care deţine, alături de fratelesău Emil, grupul de firme Bega. Hotelul va fi primul de cinci steledin Timişoara. Bega Turism deţine hotelurile Timişoara şi Nord, dinTimişoara, care au 140, respectiv 36 de camere şi hotelul Timişoaradin Sânnicolau Mare, cu 40 de camere. Cristescu a adăugat căproiectul de dezvoltare va necesita investiţii de circa 9 milioanede euro. Bega Turism a a încheiat anul 2010 cu o creştere cu 10% acifrei de afaceri faţă de anul precedent, respectiv de la 3milioane de euro la 3,3 milioane euro. Majorarea se bazează,potrivit lui Cristescu, pe creşterea cu 10% a gradului deocupare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO