Companii

Frustrarea lui Vasile Pleşca, cel care deţine Avastar Paşcani, o companie de 143 mil. lei: Noi pregătim salariaţi pentru firmele din afară. În fiecare an cresc bugetul pentru salarii cu 10-20%, am un salariu mediu brut de 1.000 de euro, însă în continuare îmi pleacă oameni, în special măcelari şi şoferi

ANTREPRENORI LOCALI

250 de angajaţi are compania, iar un măcelar câştigă între 500 şi 700 de euro net lunar

250 de angajaţi are compania, iar un măcelar câştigă între 500 şi 700 de euro net lunar

Autor: Florentina Niţu

08.01.2021, 17:45 603

„Noi pregătim salariaţi pentru firmele din afară. În fiecare an cresc bugetul pentru salarii cu 10-20% şi am un salariu mediu brut de 1.000 de euro în companie, însă în continuare îmi pleacă oamenii, în special măcelarii şi şoferii“.

Vasile Pleşca, antreprenorul român din spatele Avastar, o companie din Paşcani (jud. Iaşi) ce livrează carne proaspătă de porc, vită şi oaie în magazine, fabrici de preparate din carne, dar şi către carmangerii, investeşte aproximativ 4 milioane de euro în dezvoltarea capacităţilor de producţie.

„Am făcut planul de investiţii pentru 2021, chiar dacă este multă incertitudine, iar pe termen scurt investim în jur de 4 milioane de euro în dezvoltarea capacităţilor de producţie. Anul 2020 a fost dificil, am avut o scădere de 5-6% a cifrei de afaceri, dar am învăţat să merg mai departe şi să găsesc soluţii“, a spus pentru ZF Vasile Pleşca.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO