Companii

Furnizorii saltelelor Dormeo deschid magazin în Băneasa Shopping City

Furnizorii saltelelor Dormeo deschid magazin în Băneasa Shopping City

Autor: Laurentiu Cotu

01.07.2012, 15:18 957

Compania slovenă Studio Moderna, care deţine serviciul de teleshopping Top Shop şi brandul de saltele Dormeo, deschide săptămână viitoare un nou magazin în centrul comercial Băneasa Shopping City, din Capitală. Magazinul, situat la parterul centrului comecial, lângă galeriile Carrefour, urmează să fie inaugurat în data de 8 iulie.

În magazinele Top Shop şi Dormeo sunt comercializate mai mult de 500 de produse casnice din gama Dormeo, Delimano, Kosmodisk, Walkmaxx, Shark, cosmetice Ivyss, dar şi articolele Dry Cooker şi Hot Pan. Slovenii de la Studio Moderna deţin până în prezent 16 magazine Top Shop şi Dormeo pe piaţa locală, în oraşele Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca, Suceava, Sibiu, Craiova, Piteşti şi Brăila.

În afară de magazinul din Băneasa Shopping Center, Studio Moderna intenţionează deschiderea a două noi unităţi în această lună, urmând ca până la finele anului, Top Shop să ajungă la 20 de puncte de desfacere în România.

Tot în acest an, slovenii au încheiat un parteneriat cu Iulius Group, deţinut de omul de afaceri ieşean Iulian Dascălu, pentru trei puncte de desfacere în reţeaua naţională de mall-uri Iulius, la Suceava, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Studio Moderna îşi desfăşoară operaţiunile în 22 de ţări din Europa, având circa 200 magazine în lanţul propriu de distribuţie şi peste 5.000 de angajaţi. Slovenii au închiriat în acest an un spaţiu suplimentar de depozitare de 700 de mp în proiectul A1 Business Park, de la intrarea pe autostrada Bucureşti-Piteşti, unde au ajuns să opereze un centru de 3.100 de metri pătraţi. Studio Moderna a realizat în 2010, pe piaţa locală, afaceri de peste 27 mil. euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO