Companii

Furnizorul de piese auto Autonet investeşte 30 mil. euro într-un centru de distribuţie lângă Turda, judeţul Cluj. Viitorul centru al Autonet face parte dintr-un proiect mai mare de investiţii, de 55 mil. euro, care mai include încă două astfel de centre, în Bucureşti şi Budapesta

În ciuda perioadei dificile reprezentate de anul 2020, portofoliul Autonet a crescut cu peste 1.200 de clienţi noi

În ciuda perioadei dificile reprezentate de anul 2020, portofoliul Autonet a crescut cu peste 1.200 de clienţi noi

Autor: Laurentiu Cotu

10.03.2021, 17:45 690

Furnizorul de piese auto Autonet Import, controlat de oamenii de afaceri Zoltan Kondor şi Mihaly Lieb din Satu Mare şi de către grupul elveţian Swiss Automotive Group, investeşte 30 mil. euro într-un centru de distribuţie lângă Turda, judeţul Cluj.

Viitorul centru al Autonet face parte dintr-un proiect mai mare de investiţii, de 55 mil. euro, care mai include încă două astfel de centre, în Bucureşti şi Budapesta.

Compania spune că în 2021 vor fi reluate lucrările la viitorul centru de distribuţie de lângă Turda, care împreună cu celelalte două locaţii, din Bucureşti şi din Budapesta, vor însuma o suprafaţă de depozitare de peste 50.000 de metri pătraţi. Centrul Autonet din Bucureşti (Popeşti-Leordeni) este deja funcţional, iar la cel din Budapesta lucrările de construcţii sunt în desfăşurare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO