ZF Pharma Summit '14.

Gabor Sztaniszlav, director general Amgen: Statul trebuie să crească investiţiile pentru susţinerea inovaţiei

Secțiune susținută de Medlife Logo

29 sep 2014 Autori: Andrei Cîrchelan , Cătălina Butan

România nu e nici pe departe printre primele ţări din UE care să aprecieze inovaţia, iar statul ar trebui să majoreze investiţiile publice în această direcţie, ceva ce nu s-a făcut în ultimii 4-5 ani, a declarat Gabor Sztaniszlav, preşedinte al Local American Working Group şi director general al Amgen România,  la ZF Pharma Summit '14.. 

"În România, accesul la inovaţie e mult în spatele celorlalte ţări din UE.  Ar trebuie să fie o decizie strategică a statului de a aloca resurse, pentru ca România să valorifice inovaţia. E inevitabil să majorezi investiţiile publice în acest sector, ceva ce nu s-a făcut în ultimii patru-cinci ani. Acestea sunt elemente care afectează deciziile companiilor de a investi în această ţară", a spus Sztaniszlav.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
romania
, inovatie
, director general
, uniunea europeana
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide