Companii

Gabriel Caloeanu a investit 300.000 de euro într-un boutique hotel în Orşova, după mai mulţi ani în care a lucrat pe vase de croazieră în SUA

Briza este compusă din patru camere duble, una triplă şi un apartament. În total, până la 16 turişti se pot caza în hotel.

Briza este compusă din patru camere duble, una triplă şi un apartament. În total, până la 16 turişti se pot caza în hotel.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.04.2021, 16:30 411

♦ Porţile hotelului s-au deschis pentru turişti în 2020, anul pandemiei ♦ Antreprenorul se gândeşte să dezvolte proiectul, aşa că vrea să investească în viitor pentru amenajarea unei crame la demisol.

Gabriel Caloeanu a cumpărat în 2019 o vilă de la socrii săi în Orşova, judeţul Mehedinţi, şi a început un proces de renovare, la capătul căruia proprietatea s-a transformat într-un boutique hotel, care poartă numele Briza. Porţile hotelului s-au deschis pentru turişti în 2020, anul pandemiei.

„Ideea mi-a venit datorită frumuseţii zonei şi a peisajului. Mi-am dorit să amenajez vila în concordanţă cu peisajul din zonă. Denumirea a venit de la sine, vila situându-se chiar pe malul Dunării“, spune Gabriel Caloeanu, proprietarul proiectului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO