Companii

Geanina Durigu, CEO al Ares Group, centre specializate pe cardiologie intervenţională: Am înregistrat o creştere de peste 25% a cifrei de afaceri în T1. Analizăm noi locaţii care să ne permită să fim prezenţi în zonele unde există cea mai mare nevoie să aducem soluţiile de tratament

Geanina Durigu, CEO al Ares Group: În 2022, Ares urmăreşte dezvoltarea centrelor existente şi consolidarea relaţiei cu partenerii săi.

Geanina Durigu, CEO al Ares Group: În 2022, Ares urmăreşte dezvoltarea centrelor existente şi consolidarea relaţiei cu partenerii săi.

Autor: Mirabela Tiron

02.06.2022, 16:15 251

Centrele Ares, specializate pe domeniul cardiologiei interven­ţio­nale, preluate în 2019 de americanii de la Highlander Partners, au fina­lizat cu afaceri mai mari cu 25% în primul trimestru din acest an, potrivit oficialilor com­pa­niei.

 „Pentru primul trimestru al anului 2022 am înregistrat o creştere de peste 25% a cifrei de afaceri comparativ cu anul anterior. (...) Pentru anul 2022 urmărim consolidarea  centrelor şi integrarea celor intrate de curând în portofoliul nostru. În paralel, analizăm noi locaţii care să ne permită să fim prezenţi în zonele unde există cea mai mare nevoie să aducem soluţiile de tratament minim invaziv mai aproape de pacienţi“, a spus  pentru ZF Geanina Durigu, CEO Ares Group.

În prezent, Ares deţine 9 săli de angiografie, în cinci centre din Constanţa, Tulcea, Piteşti, Cluj-Napoca şi Bucureşti, fiind cea mai extinsă reţea privată de cardiologie şi radiologie intervenţională. La acestea se adaugă 6 ambulatorii de cardiologie şi specialităţi conexe, în Bucureşti şi Cluj-Napoca. Pentru anul trecut com­pania estima afaceri de 12 milioane de euro, plus 30% faţă de anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO