Companii

Gebrüder Weiss, unul dintre cei mai mari jucători din transport şi logistică, vrea să-şi extindă spaţiile logistice din Bucureşti şi Sibiu cu 20% în 2022. În prezent, compania are un total de circa 65.000 mp de spaţii logistice, dintre care 35.000 mp se află în Bucureşti

Circa 35.000 mp, adică mai bine de jumătate din spaţiile logistice ale Gebruder Weiss, se află în Bucureşti, unde compania are patru hub-uri logistice.

Circa 35.000 mp, adică mai bine de jumătate din spaţiile logistice ale Gebruder Weiss, se află în Bucureşti, unde compania are patru hub-uri logistice.

Autor: Miruna Diaconu

27.08.2021, 12:00 179

Gebrüder Weiss, unul dintre cei mai mari jucători ai pieţei locale de transport şi logistică, are în plan ca în următorul an să-şi extindă spaţiile logistice din Bucureşti şi Sibiu cu circa 20%. În prezent, compania are un total de 65.000 de mp de spaţii logistice cu un grad mediu de ocupare de 90%, se arată într-un comunicat al companiei.

„Din totalul celor circa 65.000 mp de spaţiu logistic pe care îl gestionăm pe plan local, aproximativ 15% este proprietatea companiei, restul fiind închiriat în parcuri logistice de mare anvergură. Pentru întreaga suprafaţă, procentul de ocupare este permanent de 90%. Desigur, există şi un grad de fluctuaţie a ocupării de câteva procente, determinat în special de sezonalitatea produselor, campanii promoţionale, finalul de lună când se încearcă atingerea ţintelor de vânzări sau perioadele de Sărbători şi Black Friday“,  spune Mirela Brojban, business unit manager soluţii logistice în cadrul Gebrüder Weiss România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO