Companii

Gefco a înregistrat anul trecut afaceri în creştere cu 23%

Jérôme Chevrolet, director general al Gefco România

Jérôme Chevrolet, director general al Gefco România

Autor: Cristina Bellu

13.06.2016, 10:58 142

Potrivit reprezentanţilor companiei, o parte din rezultatele obţinute se datorează procesului implementat de optimizări la care au fost supuse toate fluxurile de transport ale companiei în cursul anului trecut.

„În 2015, oferta Gefco România s-a dovedit a fi aliniată cu nevoile clienţilor internaţionali, optimizarea fluxurilor de transport prin soluţii alternative şi trecerea de la cumpărarea la nivel local la o abordare regională şi chiar internaţională. A existat o creştere a numărului de transportatori cu care colaborăm, în acelaşi timp fiind consolidate şi dinamizate parteneriate şi cu alte filiale Gefco, pentru a sprijini dezvoltarea afacerii”, a declarat Jérôme Chevrolet, director general al filialei din România.

Anul trecut, activitatea de Logistică pentru Vehicule Finite (FVL), competenţa de bază a Gefco, a raportat o creştere importantă, Gefco transportând 160.000 de vehicule finite.

Pentru filiala din România, 2015 a însemnat dezvoltare în toate sectoarele de activitate şi, alături de activitatea de Logistică pentru Vehicule Finite (FVL), creşterea cifrei de afaceri s-a datorat şi soluţiilor door-to-door de transport aerian şi maritim.

Începând cu 2015, compania are 3 hub-uri de distribuţie în România, asigurând, în afară de Arad şi Bucureşti, încă un centru la Bacău, ca rezultat al colaborării cu un partener local.

La nivel internaţional, Gefco a raportat pentru anul trecut afaceri de 4,2 miliarde euro. Grupul este prezent în 150 de ţări şi are 12.000 de angajaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO