Companii

Geiger Transilvania, companie cu capital german care construieşte drumuri în România, şi-a majorat afacerile cu 43% în 2018 şi a ajuns la 176 mil. lei

Geiger Transilvania, companie cu capital german care...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

08.10.2019, 12:40 728

rintre proiectele Geiger se numără modernizarea unor străzi în Sibiu sau Mureş, construirea centurii ocolitoare a Sibiului în regim de autostradă, lucrări la aeroportul internaţional din Sibiu, proiectarea şi execuţia lotului Ogra-Iernut din autostrada care va lega Braşov de Oradea.

Compania din domeniul construcţiilor Geiger Transilvania, cu capital german, a încheiat anul 2018 cu o cifră de afaceri de 176 de milioane de lei, în creştere cu 43% faţă de anul anterior, după cum arată datele de pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Firma a trecut de la pierderi de 2,2 milioane de lei în 2017 la un profit de 600.000 de lei anul trecut. Numărul de angajaţi a scăzut uşor, la 279, cu 13 mai puţin în comparaţie cu anul precedent.

Geiger Transilvania, al cărei cod CAEN indică activităţi de construcţii de drumuri şi autostrăzi, este deţinută de compania Geiger Group România, potrivit datelor de pe site-ul listafirme.ro. Aceasta din urmă este deţinută, la rândul ei, de Geiger GMBH & Co, o firmă germană cu activitate în industria de celuloză şi hârtie. Geiger Transilvania se regăseşte pe locul 30 în clasamentul celor mai mari companii din domeniul construcţiilor după cifra de afaceri, conform datelor furnizate de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului la solicitarea ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO