Companii

Geografia de business a României. Harta fabricilor de materiale de construcţii susţinute de ajutor de stat: Zece companii din construcţii care şi-au asumat crearea a peste 700 de locuri de muncă şi-au dezvoltat producţia locală cu ajutoare de stat de 47 milioane lei

Geografia de business a României. Harta fabricilor de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

19.01.2022, 14:52 2630

Liniile nou-dezvoltate produc sau vor produce materiale diverse dedicate industriei de construcţii, de la polistiren şi tâmplărie la acoperişuri, cărămizi decorative, elemente de zidărie sau componente pentru mobilă.

Cel puţin zece fabrici sau linii noi de producţie au fost puse pe roate în ultimii doi ani ori sunt în curs de implementare cu ajutor de stat în portofoliul a tot atâţia producători de materiale de construcţii prezenţi în România, arată datele centralizate de ZF pe baza informaţiilor furnizate de reprezentanţii companiilor şi a celor disponibile la Ministerul de Finanţe.

Răspândite peste tot în ţară, proiectele derulate de producători cumulează ajutoare de stat în valoare de 47 de milioane de lei. Pe baza acestei surse de finanţare, companiile şi-au asumat să creeze peste 700 de locuri de muncă în total, după cum arată harta ZF a fabricilor de materiale de construcţii susţinute de ajutoare de stat în ultimii ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO