Companii

George Copos a câştigat licitaţia pentru administrarea a 10.000 de metri pătraţi de plajă în Eforie

George Copos a câştigat licitaţia pentru administrarea a 10.000 de metri pătraţi de plajă în Eforie

Autor: Mirabela Tiron

21.03.2012, 11:30 195

George Copos, proprietarul Ana Hotels, care are două hoteluri în Eforie Nord, a câştigat licitaţia pentru un sector de plajă din Eforie Nord, o suprafaţă de puţin peste 10.000 de metri pătraţi.

Omul de afaceri a mai depus ofertă pentru un alt sector din această staţiune, o suprafaţă tot de puţin peste 10.000 de metri pătraţi, dar nu a fost desemnat câştigător întrucât mai trebuia să concureze cu cel puţin o firmă, ceea ce nu s-a întâmplat.

Copos nu a precizat preţul pe care l-a oferit pentru plajă, el a menţionat doar că a dat preţul cel mai mare. "Plaja vine ca un auxiliar la cele două hoteluri pe care le am în Eforie. Este obligaţia mea să asigur pentru clienţi plajă. Am făcut investiţii mari în achiziţia de maşini de curăţat, umbrele, şezlonguri", a declarat omul de afaceri. Întrebat de ZF ce venituri estimează că îi va aduce plaja pe care o ia în administrare, Copos a răspuns: doar pierd din administrarea plajei, ar trebui să îi întrebaţi pe cei care câştigă din această activitate, eu am două hoteluri şi este normal să am şi plajă pentru clienţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO