Companii

Germanii de la Bosch merg la Dej şi Gherla ca să caute ingineri pentru fabrica de lângă Cluj

Germanii de la Bosch merg la Dej şi Gherla ca să caute...

Autor: Laurentiu Cotu

16.11.2016, 18:23 475

Bosch, cu vânzări de peste 270 mil. euro şi 3.200 de angajaţi pe piaţa locală, va organiza luna aceasta două târguri de joburi în judeţul Cluj, la Dej şi Gherla, pentru recrutarea de personal pe po­ziţiile de operator-tehnician în producţie, dis­po­ni­bile în prezent în cadrul fabricii de componente electronice pentru industria auto din Jucu. Evenimentele vor avea loc vineri, 18 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Dej, iar în data 25 noiembrie, la sediul Agenţiei Locale a Forţei de Muncă din Gherla. Cele două localităţi se află la 55, respectiv 45 de kilometri de Cluj.

„La eveniment vom oferi consultanţă şi informare pentru cei interesaţi de posturile de in­gineri de calitate şi de procese, ingineri plani­ficatori de produs, şef de schimb, şef laborator de analize fizico-chimice, dar şi pentru poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică“, au transmis reprezentanţii Bosch.

Grupul Bosch este prezent pe piaţa locală de peste 20 de ani şi numără aproximativ 3.200 de angajaţi în cele patru entităţi (Cluj, Blaj, Ti­mişoara şi Bucureşti). În fabrica din Jucu, judeţul Cluj, Bosch produce unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto. În 2015 şi 2016, fabrica de componente auto din Jucu a adău­gat noi produse în portofoliul, inclusiv com­ponente pentru airbaguri şi sisteme de asistenţă la parcare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO